Dec 8, 2011

Egg Tart Recipe & Tips


Last Saturday, I had baked Egg Tart. You can see it on my post here. So today I would like to share this youtube video to baked egg tart since Yan request from me the tips how to make it. So Yan, here it is. You can see how it been done and also the recipe. The recipe show inside this video was similar with what I have. So I think it much easier to see on video rather than read those recipe. Hehehe...  

So enjoy baking Egg Tart ya.. and don't forget to "click..click" those Egg Tart that you been made and post it on your blog. :)


P/s: The recipe was easy actually but not that easy for me as beginner.. ;p

Dec 6, 2011

Christmas Tree



 SJB is sharing her "Your Dream Christmas Tree" in her blog and since Christmas is around the corner and this blog also in Christmas mood especially the owner of the blog. So I would like to share my dream Christmas Tree too.


My Dream White Christmas Tree :)

Dec 5, 2011

Saturday Mood


Good Morning bloggers...

How was your weekend? Since last weekend was the 1st week of December, my weekend was a bit fun and not bored. (kunun lah). 

Saya tiba-tiba "TER"rajin untuk baking Egg Tart, actually already planning it on Friday. Terfikir what should I do on Saturday. Tiba-tiba terlintas di kepala, so find the recipe buy all the things untuk baking those Egg Tart.

Actually, I'm not really good in baking cookies especially making Doh. At last my Egg Tart goes like the picture below. (Belum past lagi ni, ada hangus2 lah.. shape xda cantik la.. but the taste was good, tu saya confirm...) 

Egg Tart

Then after baked it, tu filling finish pula and Doh masih ada lagi. So, saya buat biscuit dengan tu lebihan Doh. Sendiri-sendiri kasi buat design, ambil ja pa barang yang da di rumah kasi jadi biscuit... Hahaha, nasib ada juga yang makan bah...

Biscuit

So, thats what happened on my Saturday. Hampir setengah hari bah kasi siap ni saja. Padahal tidak berapa jadi. Huhuhu.. Kasian..

Anyway, today Monday sudah kan.. Happy Monday.. Kerja...Kerja... :p

Nov 30, 2011

Midnight

What are you doing in the middle of the night. Rest early so you can wake up early tomorrow with fresh mind. Good Night.

Will start working tomorrow after 5 days break.. Pnya mlas mau kerja.... :-P Tapi xda pa lah. Nsib baik Thursday kan, so only working for 2 days this week. Yippi...Yippi...

Oklah. Tdorlah. Good Nite. Have a sweet dream...
Published with Blogger-droid v1.7.4

Nov 25, 2011

Moving Picture

Anyone out there who loves to watch Harry Porter Movie Series must know about what I will write today.

No. Not about Harry Porter Movies, but about something inside the Harry Porter Movies. The one that make me so interested in it and wish that I can have one. Hahaha.. (Bukan Magic Wand ok, and of cause I wish to have magic wand tapi klu ada pun tidak mungkin bah boleh pakai kan except if saya “Hermione Granger”)

So, anyone can guest what the thing that I said???
-


-


-


-


-


It is: ----



“MOVING PICTURE” part in Harry Porter Movies. (Frame & Newspaper)
And now ada sudah orang learn how to do it, walaupun not really like “Harry Porter moving picture” tapi they combine picture+video and make that static picture move and of cause no sound yet but it’s really cool.

So here gonna share a few moving picture actually known as Cinemagraphs.
~Please click below image to see image movement~








All picture Cinemagraphs was taken from:

Nov 24, 2011

Here I Am & 2nd Giveaway By SJB


It's been a long time saya kasi tinggal ini blog. Sorry for no updating here and thanks for everyone who drop by here and leave your comment in my chat box & comment box.

Nothing to say about my MIA, just a bit busier &  a bit lazier lately kan. Especially bila tu computer & internet mogok.

Anyway, here I am again. Yeay!!!

So lets start today post with "Giveaway" post by SJB

as usual and most important part is,
to follow this giveaway we need to follow a few simple steps and of cause, I followed all of that.

And you know what, the purse was really and seriously beautiful and nice.
Wish I have the luck to win it. ;p

Last but not list, anyone can join the contest because:-
"Term & Conditions"
~ This giveaway is open to worldwide ~

Nov 1, 2011

Pasangan Terlanjur Tipu Tarikh Nikah (Elak Kandungan Ditakrif Anak Tidak Sah Taraf)

KUALA TERENGGANU: Ramai pasangan terlanjur di negeri ini dikesan sanggup menipu tarikh pernikahan mereka bagi mengelak anak sedang dikandung ditakrifkan sebagai anak tidak sah taraf.
Ketua Pendaftar Mahkamah Syariah negeri, Wan Mohd Zakri Wan Mohd, berkata tindakan tidak bertanggungjawab itu bukan saja menyalahi hukum syarak, malah menyebabkan keturunan sesebuah keluarga itu tidak sah, malah tergolong dalam zina.
Malah, katanya, ada beberapa kes Mahkamah Syariah mengesan tindakan pasangan menipu tarikh pernikahan ketika mendaftarkan perkahwinan yang dilangsungkan di luar negara. 

"Ada kes pasangan terlanjur sehingga sudah dua bulan mengandungkan anak, kemudian pergi bernikah di Thailand kerana tidak mahu menanggung malu. 

"Apabila pulang ke sini dan mahu mendaftarkan pernikahan itu, mereka menipu kononnya tarikh pernikahan di Thailand berlangsung pada 1 Januari dan dimasukkan ke dalam sijil nikah dari negara berkenaan, sedangkan mereka sebenarnya bernikah pada 1 Mac. 

"Perkara seperti ini juga banyak membabitkan golongan VIP kerana mereka hanya perlu membayar sejumlah wang untuk mendapatkan sijil nikah kosong dan meletakkan tarikh tertentu seperti yang dikehendaki," katanya ketika ditemui di pejabatnya baru-baru ini. 

Beliau berkata, penipuan tarikh perkahwinan akan memberi kesan terhadap nasab keturunan, terutama sekiranya membabitkan pendaftaran perkahwinan apabila si wanitanya sudah hamil sebelum pernikahan.

"Perkiraan anak tidak sah taraf dibuat bermula dari tarikh perkahwinan, sehinggalah anak itu hendaklah dilahirkan tidak kurang enam bulan dari tempoh pernikahan.
"Sebagai contoh, seorang wanita itu sudah mengandung dan kebiasaannya orang mengandung selama sembilan bulan, tetapi wanita itu pula hanya mengandung enam bulan dua hari. Mengikut hukum syarak, anak ini boleh dibinkan kepada bapanya dan bukan anak luar nikah. Tetapi, jika anak itu lahir kurang enam bulan daripada tarikh pernikahan, maka anak itu tidak sah taraf," katanya. 
Justeru, adalah sangat penting untuk Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) meletakkan simbol khas di dalam MyKad sebagai tanda seseorang itu khususnya wanita, adalah anak tidak sah taraf, bagi memelihara keturunannya selepas bernikah dengan lelaki pilihan. 

"Ini kerana, apabila seseorang itu mahu berkahwin, dia tidak lagi menggunakan sijil kelahiran (yang tercatat status anak itu sebagai anak tidak sah taraf) dan hanya menggunakan MyKad saja. Jadi, apabila hanya mengguna MyKad, ia bergantung kepada keikhlasan ibu bapa itu sendiri terutama yang mempunyai anak tidak sah taraf untuk mendedahkan kebenaran sebelum bernikah.

"Jika dia anak tidak sah taraf, maka permohonan untuk bernikah menggunakan wali hakim di mahkamah perlu dibuat.. kalau itu berlaku Alhamdulillah, tetapi kalau ibu bapa itu buat diam saja dan tidak memberitahu hal sebenar bahawa anak itu tidak sah taraf, itu yang menjadi kebimbangan kita kerana dia berkemungkinan dinikahkan oleh lelaki yang 'kononnya' adalah bapanya," katanya. 

Wan Mohd Zakri berkata, anak tidak sah taraf boleh dikenal pasti menerusi sijil kelahiran yang mencatatkan Seksyen 13 Akta Pendaftaran Kelahiran dan Kematian, namun perkara itu tidak tercatat di dalam MyKad, yang mana MyKad lazimnya digunakan sebagai dokumen penting apabila seseorang itu mahu mendirikan rumah tangga. 

"Sebab itu kita mahu JPN letakkan simbol khas sebagai contoh tanda bintang pada MyKad anak tidak sah taraf, supaya pihak yang berkenaan boleh mengenal pasti status individu itu sebelum bernikah. Jika wanita terbabit adalah anak tidak sah taraf, maka 'bapanya' tidak layak menjadi wali menikahkan 'anaknya'," katanya.

Sumber: Berita Harian

Oct 31, 2011

Playing "Tag" Game...



I have been tag by Sheila from HoneyBee® for this game. To play this game, there are few simple rules that need to be follow.

1st - Terms & Conditions:

1. You must post these rules.
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the questions the tagger set for you in their post and create eleven new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER
6. No tag back!
7. No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.

2nd - Each Person Must Post 11 Things About Themselves in Their Journal:

1. I love to cook but so far never cook nice food yet.
2. I love to do handicraft things.
3. I love to eat Rambutan so much.
4. I'm gonna married soon, so this year will be my last year with "Single" status.
5. I love to watch Korean Movies or Series.
6. I am nearsightedness, but still refuse to wear spectacle except if I'm driving at night. 
7. I really love to read but I have no time to read nowadays. 
8. I wish to travel once a year & bring along my mom and dad.
9. To have my own business. (but not sure what type of business)
10. My Pet - Fishy. No name but I have (Fighting Fish, Small/Bilis Fish, & Karuk Fish)
11. I Love to eat Chinese Food. 

3th (i) - Answer The Questions The Tagger Set For You In Their Post:

1. One word to define LOVE?
~ Trust ~
2. What's the best love story/ movie you've ever read/ watched?
~ A Walk To Remember (English & Korean Version) ~ 
3.  Who is your idol? Give one short reason why.
~ Oprah Winfrey, I love how she care about other people ~ 
4. Where are your favorite places to hang out?
~ Home ~
5. Manchester United or Liverpool? 
~ I'm not into soccer, but I'll choose MU since my love one love that club. ~
6. Post your recent favorite photo with your loved one(s).
~ It's not our recent photo but, one of my favorite photo. It's was during our engagement. ~
7. List down two things you have in common with your love (husband/ wife/ bf/ gf).
~ (i) Cooking ~
 ~ (ii) Listen to Music ~
8. Name one song that relates to you at the moment.
~ Shes Everything by Brad Paisley ~
9. Facebook or Twitter? Which one do you prefer and why?
~ Facebook ~
10. One thing you wish you can have right now?
~ Money ~
11. Describe my blog in two words.
~ Cute, Informative ~

3th (ii) - Create 11 New Questions For The People You Tagged To Answer:

1. The story and meaning behind your Blog name.
2. What is your favorite LOVE quote? 
3. Do you read? What is your favorite Book?
4. A place you wish to go.
5. Three things you want to say to three different people.
6. What is the best Love story you ever watched?
7. Seven things that cross your mind now.
8. One thing you wish you can have right now.
9. Name something you dislike about the day you’re having.
10. If the world were to end tomorrow, what will you do with your remaining time on earth?
11. Screenshot/Print Screen your desktop. 

4th - You Have To Choose 11 People To Tag and Link Them On The Post.

11 Buddies been tag for this "Tag" Game was:-
2. Kay
3. Aki
4. Nc
5. Dora
6. Arms
10. Tiara
11. Ozja

5th - Go To Their Page And Tell Them You Have Tagged HIM/HER


Will go to their page after posting this. :)
And... DONE!!!


Oct 24, 2011

Welcoming Tuesday, 2 days Holiday & Perfectly Imperfect...


While I'm writing this the time show 10.30pm. another 1 and half hour to past 12 midnight and welcoming Tuesday. Y?? Sebab Tuesday will be last day cuti. Hehehe..

Secara xda langsung jga mo inform kamu semua yang saya cuti 2 hari so no "Monday Moody" or whatever Monday lah.. Tapi saya cuti 2 hari pun bukan rest-rest juga, buat kerja juga di rumah then kasi teman my mum pi pasar lagi. Macam lebih penat juga lah daripada pi kerja. ;p But, it's only the chance for me to spend more time with my mum and spend more time for my own preparation.

After 2 days tidak pi blog walking, baru ja tadi scroll-scroll tgok update another blogger and I read Sis Just story. To Sis Just, you were so brave. If saya di tempat ko, maybe saya tidak sekuat Sis. But betul macam Sis Wyne cakap your children & husband tu lah yang akan jadi Sis pnya kekuatan truskan your life. God will always have a good plan for you Sis. 

One more thing, saya mau welcoming my friend Nanie Anabell to blogger world. Before ni, dia ada blog juga but then silent for a few years saya rasa. Now she is back. Bah mari visit her and get to know her, but warning first, she is taken. :p Jangan marah Nanie. hehehe


Oct 21, 2011

Post #5 - Makeup & Hairdo


Makeup and Hairdo was important especially on our wedding days.
It's a bit hard for me to find one makeup artist who knows doing makeup and hairdo especially in Labuan.

I did ask suggestion with my friends and a few name came on my list, with good price but I'm not really interested with their work. No offense but maybe because of their makeup style, I know every makeup artist have their own personality and styles to do makeup. 

I did ask a few makeup artist from Sabah especially around KK. Their price was reasonable but due to they are far away, I need to give them an extra allow + accommodation + transport. So it make my cost more than I expected. 

At last, I found one. Their price quite reasonable and I already make an appointment with my makeup artist next week for my trial makeup. 

Will share the photo of my trial makeup if I get the chance to "click..click.." my self.

I really love Korean Style makeup. Their makeup look make their faces look fresh+natural+glowing all the time. 


Randomly on Friday


Happy Morning Friday or Happy Friday Morning...
hahaha.. kamu orang pilih lah mana satu yang ngam.

Bah, Friday sudah hari ni. Trus genap 1 week juga baru saya pigi mengupdate blog.
Sorry since saya menghilang tanpa update. So gonna have short update for today.

A bit busy with kemas-kemas rumah & my room a few days ago. Sempat taked MC lagi for my "sakit".
Then, tomorrow pla. Mau balik my mom punya kampung for my "Ah Kong" 49 Days on this Sunday.

Nah.. Complete kan.. "Knun"
Bah... Apa plan kamurang this weekend??

Saya dengar dari my cousin di KK sekarang ada "Sales" yang gila-gila pnya sales. 
Betul ka tu? Sampai bila gia tu Sales? Then di mana yang da tu sales??
Kasi update saya juga...
Bah, sapa-sapa yang pigi shopping tu jangan kamu lupa saya k...



givin out friday hugs have a great weekend

Have a great weekend.. :)

Oct 13, 2011

Laporan Cuaca... (Cont...)


Selamat Petang semua, Laporan Cuaca kembali.
Apa macam sudah cuaca kamu di sana? 


Di sini kan lepas berhenti sudah tu hujan masuk tengahari sikit barulah si Sunny mo kluar-kluar. Tapi itu pun macam chipsmore(sekejap ada sekejap teda) mungkin tu kapas-kapas masih tebal lagi, jadi bila si Sunny nampak ruang-ruang kosong terus dia berlari-lari riang mencelah kasi pancar tu cahaya dia. Jadi di sebabkan si Sunny macam tu, si Windy pun mengambil kesempatan la untuk kasi tiup-tiup angin dia, macam si Sunny bagi chance sama si Windy lah kali tu kan. Di sebabkan keadaan begitu, maka tidak panas sangat lah di sini. Untuk sepa-sepa yang kasi jemur-jemur tu kain, kering juga lah bah tu pasal ada juga si Windy tiup-tiup kan..


 Masuk sudah petang-petang terus si Sunny tidak lagi malu-malu mau keluar. Dengan gah ni si Sunny kasi pancar-pancar cahaya dia. Nah ni kalilah, memang kering lah tu baju-baju yang kena jemur tu. Si Windy macam tiup-tiup sikit seja. Itu hari tu pun tidak juga gelap sudah. Mungkin tiada sudah tu hujan turun kali.

Jadi sepa-sepa yang mo pi jogging@beriadah ni petang boleh lah sudah tu.

Bah, sekian laporan cuaca ni petang.
Saya yang melaporkan.

4.00pm, Khamis.
Lokasi: Tinjauan cuaca dilakukan dari tingkap office.


P/s: Sekali lagi memalukan diri dengan lukisan. hahaha... Cantik lagi lukisan si Sunflo sa rasa. 

Laporan Cuaca...


Selamat pagi semua. Apa kabar kamu ni hari?
Apa macam cuaca kamu di sana? Okay-Okay juga kah? 


Di sini, dari kelmarin itu hujan (ada jugalah berhenti-henti) tapi hujan lagi balik. Paling bikin takut tu cuaca kelmarin petang lah. Tiba-Tiba seja tu awan mendung (gelap+berangin kuat). Betul-betul gelap, padahal baru pukul 4.00pm.


Ini pagi pun lebat lagi tu hujan, sejuk ja rasa kan.. Terus macam malas seja mau bangun pigi kerja tau.
Sekarang tu cuaca terang sudah balik, teda sudah hujan turun. Sejuk-sejuk lagi tu sebab si Sunny (kawan baik si Sunflo @ pet si Gunaqz) belum mau kasi tunjuk diri lagi. Mungkin si Sunny malu-malu lagi kali kan mau keluar, kalau tidak pun mungkin sebab tu kapas-kapas(awan) di atas tebal kan jadi teda la tu lubang-lubang untuk si Sunny punya cahaya tembus pi pancar sini bola(bumi). Tapi untuk hari ini bagus jugalah si Sunny inda keluar, pasal kalau keluar sudah si Sunny tidak lagi sejuk-sejuk ni.  

Okay, habis sudah laporan cuaca pagi ni. 

Sekian.

10.27am, Khamis.  


P/s: Menunjukkan bakat melukis yang tidak berapa menjadi di awal pagi.. :p

Oct 11, 2011

CathJ Guest Blogger: You Are Invited To A Wedding

Once again, Cath-J doing another Guest Blogger event and you know what, and the event was:-
"Kim Kardashian invited you to her wedding.. and as you all know the wedding dress code will be BLACK and WHITE.. you don’t follow the dress code.. you will not allowed to enter to the wedding receiption…"
So, lets start playing our imagination and lets see what I have in "My Wardrobe" (knun) 

This is the dress I will wear on her Wedding Reception.

Black & White


Jeweled dress
£30 - axparis.co.uk

Flap handbag
$16 - windsorstore.com

Nadri bracelets bangle
$198 - nordstrom.com

Jewelry
evanity.com







Oct 10, 2011

Lovely Monday with Lovely Songs


Yeah.. Happy Monday everyone... Wlupun petang sdah bah kan.. Anyway, mungkin happy mood + another 2 hours mo balik kerja sdah.. (opppsss.... did I menation it, I'm blogging while working..) Actually, almost of my work for this month is done, tinggal few left still waiting the work sampai di tangan sa. So have nothing to do, lets blogging. :p

Okay, today I received 2 message sound like this from my fiancee...
"You're glass of wine to me... Kind of tipsy to me..."

So then I received another email from my fiancee with subject:-
"Just For You"
and with attachment ~ a song.

After listen to it, barulah sa tau tu message datang dari mana. 
1st time listen to this song and this song was very nice and I love it so much.

Another song dedicated to me from fiancee.. (trus sa senyum-senyum seja bah dgar ini lagu, ;p sa senyum seja ah... belum lagi sot bei...)

so here I would like to share the songs.

Brad Paisley ~ Shes Everything

Oct 7, 2011

The Decision Have Been Made...

I know any decision that I made will not effect anyone out there but this is what I feel right now about my personal feeling especially about my life decision. So lets get bored a bit about my story.. 

Google Image

Everyone out there always have a chance to make decision in their life and so do I, tidak kisah lah decision macam mana pun but what I know, every decision will always effect your own life. Me, myself had done a few decision that bring me with who I am now.

1st decision that I've made was when I'm successfully given the chance to further my study. When I still in Form 5, my Account teacher will always remind us that "pergi timba ilmu di tempat orang & jangan jadi katak bawah tempurung". She always remind us to do well in our study and further our study out from where we have been born. So start dari sana my wish was to challenge myself untuk study and get a good result then study luar dari Labuan. Lepas dapat ja result SPM with satisfied result I get place in Labuan Matriculation College(LMC/KML). So masa dalam KML I was thinking yang saya masih lagi di Labuan (masih lagi belum  keluar) so my next target ialah go to University sambung my study and my main target ialah dapat masuk best University d semenanjung. Tapi after after saya dapat tau di mana saya akan sambung study, I'm crying. Mau tau pa sebab saya nangis, sebab saya tidak dapat Universiti yang saya target then tempat yang saya pigi ialah tempat yang saya tidak tau & most of my friends was not in the same University where I been placed. Tapi bila saya ingat balik this is only the chance, tidak mau kecewakan my family especially my mom & dad. At last I made a decision to went there. The place was Segamat, Johor. That was a big decision for me, sebabnya if I didn't go to study there mana saya ada di tempat saya ni sekarang kan. Then saya tidak juga jumpa my fiancee. :p hehehe...

Ok come to my main point (panjang kan cerita di atas, padahal belum masuk main point)

2nd decision yang I have done was decision to get married. Decision of getting married was a big-big decision because this was involve not only my life but my future and my new family. Once I get married, saya kena keluar dari rumah my family and will follow my husband, I need to resigned and find a new job at my husband place, I need to learn new environment there, & etc... A few days ago, my mood was not very good. Tidak tau lah kenapa, mungkin mood mau kawin + nervous + kerisauan + to much thinking made my day worst sampai hampir the whole week my tear mengalir2. Then think samada can I do my best once I get married sudah, much worst saya makin takut sampai my fiancee worried about me. Sudah lah kami memang berjauhan lagi kan, asal cakap dalam phone my tear memang pandai keluar sendiri. Then after a few days dia kasi nasihat-nasihat saya, bagi semangat baru lah okay-okay sudah sikit (memang nervous barangkali tu kan). Then after dengar nasihat-nasihat dia then at last decision last saya was about my last working day here, my 3rd decision.

3rd decision saya ialah bagi notice awal bulan 12 sama bos supaya saya tidak pikir banyak lagi pasal kerja saya di cini. Biarlah ada bonus ka, xda bonus ka smua belakang kira sudah. Yang penting I can get focus with my marriage preparation and my preparation untuk cari kerja di tempat husband saya nanti.

Jadi itulah decision yang saya sudah buat setakat ni. Saya tau banyak lagi decision yang saya perlu buat di masa akan datang. I hope I have the courage untuk hadapi semua cabaran+rintangan di depan saya nanti. One more thing that I have learn sepanjang saya buat decision. Apa yang kita rancang tidak semestinya akan jadi and once plan yang kita rancang tidak tercapai jangan terlampau kecewa and putus asa sebab we don't know maybe God have more beautiful plan for us. Kan... :) 

Don;t get bored my personal story k, sebab ni luahan cerita+hati. :)
So how about you?? What decision that you been made yang transform your life??


Oct 6, 2011

Cath-j.com Giveaway : The Recipe Book

I'm not really good in cooking, but I love to cook and try any new recipe that interesting to me, especially if the recipe show the picture of done food. (Sapa tidak t'seliur kan nampak tu picture2 yang sadap2..)

Hehehe.. So here just try my luck and follow Cath-j Giveaway


So there are a few steps and rules which list in her blog that need to be done to follow this giveaway. And all done.


Oct 5, 2011

Korean Drama: Heartstrings



Title: Heartstrings / Neon Naege Banhaesseo / Festival / You’ve Fallen For Me

Genre: Romance, music

Episodes: 16
Director: Pyo Min Soo (Coffee House, In Soon is Pretty)
Screenwriter: Lee Myung Sook
Broadcast network: MBC , every Wednesday & Thursday 21:55
Broadcast period: 2011-Jun-29 to 2011-Aug-18

Synopsis

Lee Shin is a university student majoring in modern music. He is also the vocalist and guitarist of the band “The Stupid.” Lee Shin is known for his good looks and strong passion for music, but in reality he is cold, lacks interest in anything unrelated to music and has neither dreams nor plans for the future. He initially likes Jung Yoon Soo, a dance professor at university, but this all changes when he meets Lee Kyu Won.
Lee Kyu Won is a bright and outgoing student who was born into a prestigious family and is majoring in traditional Korean instruments, especially the gayageum. Kyu Won’s grandfather, Lee Dong Gun, is one of the top 3 traditional musicians of his age and his biggest wish is to see his granddaughter become a traditional music prodigy. Trying to live up to her grandfather’s expectations, Kyu Won immerses herself in training and becomes a university student who knows nothing outside of her studies. As her friends are fans of “The Stupid”, she was forced to go to the band’s concert with them. There she saw Lee Shin performing live, and is immediately captivated by him.

Cast

Jung Yong Hwa as Lee Shin
Park Shin Hye as Lee Kyu Won
Song Chang Ui as Kim Suk Hyun

So Yi Hyun as Jung Yoon Soo
Kang Min Hyuk as Yeo Joon
Woo Ri as Han Hee Joo
Lee Hyun Jin as Hyun Ki Young
Jang Seo Won as Yoon Soo Myung
Shin Goo as Lee Dong Gun
Sun Woo Jae Duk
Lee Il Hwa
Kim Sun Kyung


P/s: Really fall in love with this drama especially with their music. 

Our Anniversary

Angel First Birthday