Oct 24, 2011

Welcoming Tuesday, 2 days Holiday & Perfectly Imperfect...


While I'm writing this the time show 10.30pm. another 1 and half hour to past 12 midnight and welcoming Tuesday. Y?? Sebab Tuesday will be last day cuti. Hehehe..

Secara xda langsung jga mo inform kamu semua yang saya cuti 2 hari so no "Monday Moody" or whatever Monday lah.. Tapi saya cuti 2 hari pun bukan rest-rest juga, buat kerja juga di rumah then kasi teman my mum pi pasar lagi. Macam lebih penat juga lah daripada pi kerja. ;p But, it's only the chance for me to spend more time with my mum and spend more time for my own preparation.

After 2 days tidak pi blog walking, baru ja tadi scroll-scroll tgok update another blogger and I read Sis Just story. To Sis Just, you were so brave. If saya di tempat ko, maybe saya tidak sekuat Sis. But betul macam Sis Wyne cakap your children & husband tu lah yang akan jadi Sis pnya kekuatan truskan your life. God will always have a good plan for you Sis. 

One more thing, saya mau welcoming my friend Nanie Anabell to blogger world. Before ni, dia ada blog juga but then silent for a few years saya rasa. Now she is back. Bah mari visit her and get to know her, but warning first, she is taken. :p Jangan marah Nanie. hehehe


12 comments:

Wency said...

would love to follow her too..hehe..

anyway, sa pn baru dpt tau psl just.. tkejut sgt..

Arms said...

Hey ya a-Me... happy cuti-cuti ;D Siok ko o banyak cutis...

a-Me said...

Banyk cuti psal sa mo ksi habis la ni.. mo hntr noticed bah 2lah mo utilized hbis tu cuti2...

a-Me said...

Thanks Wency... ya sa pn t'kejut jga.. now only can pray for her..

Kay Masingan said...

welcome to blogger world juga sama si Nanie..sa mo p lawat page dia dulu..:)

beaty said...

yeah kita pray pasal c just ah..bah siok bah kasi kawan mama pigi pasar...he he

aemy shamy said...

i have 2 more weeks before holiday..oh i can't wait...tired of tasks and everything..huhu..

sheila said...

hi there!! i tagged u!! check out my blog~ http://sheilagaleon.blogspot.com/tq :)

a-Me said...

ya Kay.. pi la melawat dia.. hehehe.. :)

a-Me said...

ya la beaty.. memang siok bah beth, sa ingat lagi time kicil2 pling siok la tu pi ksi kawan mama pi pasar, sbab ada kna bali makanan.. hehehe...

a-Me said...

Fighting aemy.. Sblm holiday ada exam lagi kan... All the best ya.. Memang tired uat assignment, tp that the best moment in life tu.. Nnt bila sdah kerja xda sdah mcam tu.. :) 

a-Me said...

Hi Sheila.. Thank You.. Nanti sa answer tag ko.. :)

Our Anniversary

Angel First Birthday