Sep 28, 2011

Wordless Wednesday #9: Family

Picture Taken in Year 2008 - During CNY

7 comments:

Armstrong said...

Such a big family you have there... Big family is fun, right. You can play with a lot of people and also bully them. LOL. Me? I can only bully my brotha.

beaty said...

wah siok ni kan kalau berkumpul ramai2 ni..he he he

♡ a-Me ♡ said...

Arms: Yup mmg syok.. All this was my cousin.. Tapi mna da mau buli2 lagi, if dulu kcil2 sa juga yg kna buli bah.. Hahaha.. Nowadays, orang besar pun masih kna buli jga sbb tu budak kecil tlmpau nakal.. Ko buli cousin2 ko yg kcil seja lah.. hahaha

Beaty:ya, mmg siok ni kumpul rmai2.. Biasanya kumpul mcam ni 1 thun 1 kali seja. Itu pun time CNY. But lpas ni don't know dapat kmpul mcam ni lagi or tidak.. Really miss that moment..

Just said...

kami pun bekumpul time CNY.. the last gathering was 2009..

Aemy Shamy said...

waaaa big family!! ^^

SJB AKA SUE J-B. said...

Kali kalau kami bergumpul, macam ni juga tu hehe.

♡ a-Me ♡ said...

Just: wah.. sma la kita tu kan.. :)

Aemy: Yup mmg big family, habis my mum side ada 8 org adik beradik..

SJB: Ya.. mst bgini tu, syok lagi tu rmai2.. kan..

Our Anniversary

Angel First Birthday