Sep 12, 2011

Optical Illusion Monday #5


Morning all.
Apa kabar sudah kamu semua ini hari? Hmm.. Me? Macam badan saja yang ada di dalam office saya ni.
Fikiran tidak tau melayang pigi mana sudah.
Terlampau banyak benda yang difikir.

Then baru-baru ini juga,
I don't know why, tapi asal masuk kerja saja. My head will spinning then mesti sakit kepala and macam mau jatuh sakit. Is it phobia??? Huhuhu..
Habislah kalau ada phobia mau masuk office kan...

So anyway, straight to the point. 
Will be back with my Monday post.
Let see the optical illusion for today untuk tu mata-mata yang malas (like me) :p


How was the dice?? 

Happy Monday!!!

10 comments:

Effilina Pitot said...

amy.. sama la kitaa...!! sampai masa sdh kali ni kan? hikhikhik....

♡ a-Me ♡ said...

Fifi: Hahaha.. 2lah kan fi.. ada sdah symptom2 kita dua ni.. sa rsa bukan masalah mata bah kan.. mcam masalah jiwa ini.. :p

Aemy Shamy said...

baru habis holiday ka ni..? hehhehe that feeling's common :p

Lizeewong said...

Hi a-me...first time sia komen di sini :) Lively blog! Anyway, paning2 juga sia tgk tu dice @__@

♡ a-Me ♡ said...

Aemy: Mybe la tu kan Aemy.. Too much unhappy moment happened + too much holiday.. trus phobia masuk office kli kan.. :p

Lizeewong: Hi.. welcome to my blog.. hihihi.. jan jdi paning2 macam sa oh.. hahaha.. :p

AnnieMing said...

Whoever created this optical illusion, mimang champin la. Haha.. Gambar itu telah berjaya menjulingkan mata saya pada hari Selasa ;-D

Have a great day, a-Me!

♡ a-Me ♡ said...

Annie: hahaha... ya memang campin+creative lgi ni.. klu sa xda tau buli ka buat macam ni nih.. Hihihi.. Bah.. jan juling2 smpai pening2 k..

take care.. Happy Tuesday & Have a great day.. :)

Wency Jelson said...

nice oh..hahaa..

SJB AKA SUE J-B. said...

Pening tengok ni dice hehe.

♡ a-Me ♡ said...

Wency: Yup, memang nice ni.. Hihi..

SJB: hahaa.. sa sendiri pun pening2 juga tgok ni dice..

Our Anniversary

Angel First Birthday