Aug 22, 2011

Optical Illusion Monday #4


Hi all,
How was your weekend?
Mine, it was awesome. Why? Because my fiancee was here with me for a few days. Then went back to his place again yesterday. Hmm... It's okay la, at least we did spend our time together. :)

But.. I'm missing him already.. 
Alamak.. Jiwang in the morning punya kes la ni..

Anyway.. Here the optical illusion for today.
Enjoy your Monday ya.. 

Google Image

14 comments:

Aemy Shamy said...

aww...at least dah lepas rindu kan ^^ hehe.

amazing picture..i can see an old man, a man riding horse, and 14 weird faces..hehe..

✿ Mitchell ✿ said...

trus rindu btul2 tu kan? at least sudah kc lepas ne brp ari yg lalu.. ^^

Aki said...

wah wah wah.. hm,ok,si Aki pula bakal dikunjungi oleh si Sumandak beberapa hari lagi.. yeay yeay.. Hm,saya nampak hantu ja.. Hahaha.. ngam ka tu??

♡ a-Me ♡ said...

Aemy: Yup.. at least dapat lepas rindu... :P

too many faces, an old man & two man riding horse. Itu yg sa nampak..

Mitchell: ya tulah memang trus btul2 rindu ni.. Hihi.. Yala, at least lpas sdh lah..

Aki: wah.. lpas ni turn ko lagi la tu Aki ksi lepas rindu... Msti gumbira ni kan.. Hehe.. Banyak2 muka tu Aki.. Hihihi..

echaRierie said...

weekend sy memenatkan..haha..
wah2..so romantik.. :)

Kay Masingan said...

weekend saya di rumah ja..
tentang tu image: ada 2 orang tungang kuda, then buli jua nampak orang tua yang ada janggut tu..ada kincir angin...

Yen said...

hui a-me..apaini..pening..very weird picture kan..

♡ a-Me ♡ said...

echaRierie: wah.. ia.. pa yg ko buat? huhu..

Kay: hihi.. sa pn sma tu kay if xda sa pny fiancee cni... stay at home..

Yen: ya weird, tapi banyak2 muka kan.. suka jga sa tgok ni..

beaty said...

ermmm apa ahh..mcm muk orang...tapi mcm ada dua orang naik kuda juga ni

Wency Jelson said...

mandak, I miss my darling too.. I can't wait to see him this Friday..

Btw, tu gmbr ba confusing ni..mcm2 image kt bole nmpk.. ^^

lilies.john said...

woah, scary jg tu picture owh.. ho ho

♡ a-Me ♡ said...

Beaty: banyak2 tu muka tu..

Wency: hehe.. kasian bah kita ni.. bermissing2.. hihihi.. Ya, tu gambar memang confius ni.. banyak image d dalam..

Lilies: ya.. memang scary kan tu gambar.. klu tgok btul2 ada banyak kan muka2 pelik dalam tu..

Wency Jelson said...

Mandak, darling ko keja dimana?? sa ni di keningau, my darling di kudat..tp every weekend km mmg jmpa..btw,mcmana wedding preparation ko so far?

♡ a-Me ♡ said...

Wency: sa pnya darling keja d Bintulu, d sebabkan kena seberang guna flight jadi klu ada masa cuti baru kami dapat jumpa. Sa punya preparation wedding dalam ckit2 lah buat2 cni sna.. Macam kadang2 sa rsa no idea bah pa mo buat.. Hihi..

Our Anniversary

Angel First Birthday