Apr 28, 2011

Dream...


Before this nc,yours sincerely had posted about her bad dream. Now it's my turn. Mesti smua orang gembira kan kalau mimpi yang indah-indah, mimpi yang gembira-gembira. But for me, I don't really love it biarpun indah, gembira apa lagi kalau sedih, menakutkan sma yang bikin tired punya mimpi. Kamu pernah kah alami mimpi yang kamu berlari-lari, jatuh bangunan, tersadung kaki, etc.. Skali kamu bangun, badan terus rasa sengal-sengal. macam langsung tidak tidur, penat betul. Saya memang alami mimpi macam ni, tidak juga selalu tapi kadang-kadang. Bila sudah bermimpi macam ni, confirm boleh rasa mau sakit sebab rasa macam 1 malam saya langsung tidak tidur sebab dalam mimpi saya pigi berjalan-jalan. Nah, tulah hari ini bangun pagi saya langsung tiada tenaga, berat ja kpala & sakit belakang. Macam mau sakit. Macam mau ambil MC saja ni hari tau supaya balik rumah tidur. I'm really tired. <yawn>

Kamurang macam mana.. Pnah juga ka macam ini? 

2 comments:

nc said...

hi A-me :)
mimpi pgi jalan2? mcm siok sja tu..hehe..kasi cerita dlu ba...hehe

a-Me said...

hi nc, :)
xda tau la mna sa pi jln2 tu...
Pling xda suka kan, klu mimpi yg mcm siok ssh btul sa mau ingt balik klu sa bgun. Tapi klu bad dream, msto sa akan snang sja mau ingt.. Hihi.. Nnt klu sa da mimpi lagi, bru sa ksi crita2 cni.. :p

Our Anniversary

Angel First Birthday