Jun 29, 2009

Shopaholic Series


Have u ever heard about the book Shopaholic series?? Hurm, actually ni adalah 5 siri buku2 Shopaholic yang di tulis oleh Sophie Kinsella, UK writer. Ke lima2 buah buku ni mempunyai jalan cerita yang sangat menarik sehingga bla kta sudah start membaca, kta xda dpt berhenti lg sehinggalah tamat.


Confession of a Shopaholic merupakan siri pertama bagi Confession series ni, 1st series ni mmg best. Sesiapa yang blum try baca tu, bca lah. Buku ni mmg sesuai sangat2 kepada pengemar novel.


Shopaholic Abroad or Shopaholic takes Manhattan merupakan siri ke-2 bagi novel Shopaholic Series.


Shopaholic Ties a Knot pla merupakan siri ke-3 bagi novel Shopaholic Series.


Shopaholic and Sister merupakan siri ke-4.


Shopaholic and Baby merupakan siri ke-5 dan terakhir utk keluaran Shopaholic Series.


Jadi kepada penggemar novel, haruslah baca ke lima2 buah buku ni, rugi btul klu x bca tau. Confession of Shopaholic pun ada telah di film kan. Jadi sapa2 yg dah baca or menonton series Shopaholic ni, sila2 la bagi comment.

No comments:

Our Anniversary

Angel First Birthday